DUYURULARDA ARA

HAFTA SONU CUMARTESİ-PAZAR GELİR BİRİMİ VE VEZNELERİMİZ AÇIKTIR!

25.5.2017 09:51:19

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİLERİ 1.TAKSİT 31 MAYIS  SON GÜN

BAYRAKLI BELEDİYESİ ÖDEME NOKTALARI
1. VEZNELERİMİZ : YENİ HİZMET BİNASI(ANADOLU CADDESİ NO:125 BAYRAKLI),ÇAMKIRAN HİZMET BİNASI, POSTACILAR HİZMET BİNASINDAN NAKİT VEYA KREDİ KARTIYLA ÖDEYEBİLİRSİNİZ. (BONUS-WORLD-PARAF-MAXSİMUM KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI SUNULMAKTADIR.)
2. VAKIFBANK BAYRAKLI ŞUBESİ HESAP NO: TR52 0001 5001 5800 7294 5488 71
3. POSTA ÇEKİ HESAP NO: 5884112
4. www.bayrakli.bel.tr İNTERNET ADRESİNDEN TÜM BANKALARA AİT KREDİ KARTIYLA ÖDEME YAPABİLİRSİNİZ.
5. AKILLI TELEFONUZDAN ‘’BAYRAKLI BELEDİYESİ ‘’UYGULAMASI İLE TÜM BORÇLARINIZI KREDİ KARTINIZ İLE ÖDEYEBİLİRSİNİZ.
6. DENİZBANKA AİT TÜM ŞUBELERDEN, İNTERNET BANKACILIĞINDAN VE ATM’LERDEN TC KİMLİK NO VEYA BELEDİYE SİCİL NO İLE ÖDEMENİZİ YAPABİLİRSİNİZ.
7. HALKBANKA AİT TÜM ŞUBELERDEN, İNTERNET BANKACILIĞINDAN VE ATM’LERDEN TC KİMLİK NO VEYA BELEDİYE SİCİL NO İLE ÖDEMENİZİ YAPABİLİRSİNİZ

NOT: POSTA ÇEKİ VE BANKA ÖDEMELERİNİZDE  EMLAK VE ÇTV SİCİL NUMARANIZ İLE TC KİMLİK NO VE AD SOYADINIZI MUTLAKA YAZINIZ.
POSTA ÇEKİ ÖDEMELERİNİZİN SİSTEME GİRİLMESİ TAKİP EDEN GÜN İÇERİSİNDE YAPILMAKTADIR...