HABERLERDE ARA

BAYRAKLI’DA İKRAM ARACI SAYISI 5’E ÇIKTI

1.8.2017 09:50:38
BAYRAKLI’DA İKRAM ARACI SAYISI 5’E ÇIKTI

Bayraklı Belediyesi ikram araçlarının sayısını artırdı. Modern görünümlü, tam donanımlı 2 yeni araç daha alan Bayraklı Belediyesi, 5 ikram aracıyla daha fazla kişiye hizmet verecek.
Sosyal belediyecilik alanındaki projeleri ve insana dokunan çalışmalarıyla örnek olan Bayraklı Belediyesi ikram aracı sayısını 5’e çıkardı. Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde ilçe sakinlerinin cenazelerinde, bayramlarda mezarlıklarda, Ramazan ayında camilerde, belediyenin açılış ve tören gibi organizasyonlarında da kullanılacak yeni ikram araçlarından sıcak, soğuk içecek servisi yapılacak.

HAYIRLI OLSUN…
Yeni 2 araçla ikram aracı sayısını 5’e çıkardıklarını ve böylece daha fazla noktada vatandaşlara ulaşabileceklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Yeni araçlarımız daha modern görünümlü ve donanımlı. Bu araçlarımız vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde hizmetinde olacak. Ekiplerimiz bu araçları özellikle taziye evlerine yönlendiriyor. Belediyemizin kültür ve sanat etkinliklerinde de binlerce kişiye ikramda bulunuluyor. Yeni araçlarımız da Bayraklımıza hayırlı olsun” dedi.