BAYRAKLI BELEDİYESİ PROJELERİ

Nene Hatun Kız Öğrenci Yurdu

Bayraklı Belediyesi Nene Hatun kız öğrenci Yurdu'nun açılışı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi. Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi'nde 108 kız öğrenci kapasiteli yurdun açılışına Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürütme Kurulu üyeleri, Milletvekilleri, CHP İzmir İl ve İlçe Başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Belediye Başkanları, Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Törenin açılış konuşmasını Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil, Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Milletvekili Mehmet Ali Susam, İl Başkanı Tacettin Bayır, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile birlikte kurdele keserek kız öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu daha sonra Başkan Karabağ ile birlikte yurdu gezdi. Öğrencilerle odalarında bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu içinde etüt merkezi, bilgisayar odası, yemekhane ve revir gibi birçok özelliğin bulunduğu 108 kişilik yurt ile ilgili Başkan Karabağ'dan bilgi aldı.