Sıkça Sorulan Sorular

Sağlık İşleri Müdürlüğü

1-    Müdürlüğümüz Bünyesinde Sunulan Hizmetler Nelerdir?

Cevap :
Poliklinik Hizmetleri
Ağız Diş Sağlığı Hizmetleri
Hasta Nakil Hizmetleri
Cenaze Hizmetleri
Evde Hasta Ziyareti
Evde Gebe,Loğusa,bebek ve yeni doğan bakım eğitimi
Okullarda ve Semt evlerimizde sağlık eğitimleri


2-    Sunulan Hizmetlerden herhangi bir ücret alınıyor mu?

Cevap:
Müdürlüğümüz Bünyesinde Sunulan Poliklinik Hizmetleri, Ağız Diş Sağlığı Hizmetleri, Hasta Nakil Hizmetleri, Evde yatalak hasta ziyareti ve cenaze rapor hizmetleri için herhangi bir ücret talep edilmemektedir.


3-    Müdürlüğünüzün  iletişim adresi nedir?

Cevap    :
Birimlerimiz;
Müdürlüğümüz Adalet Sağlık Evi
Adres: Adalet Mh. 1643 Sk. No:130 Bayraklı-İZMİR
Telefon/Fax: 341 31 31-341 79 62
E-Posta: saglik@bayrakli.bel.tr

75. Yıl Ağız Diş Sağlığı Polikliniği
Adres: 1620/39 Sokak No:17 Bayraklı-İZMİR
Tel: 353 17 32


4-    Poliklinik Hizmetlerinden nasıl yararlanabiliriz?

Cevap:
Müdürlüğümüz Adalet Sağlık Evi ve 75.Yıl Sağlık Evi'nde hafta içi mesai saatlerinde tüm vatandaşlarımıza doktor muayenesi hizmeti verilmektedir. Ayrıca Adalet Sağlık Evi'nde haftanın her günü 07.00-23.00 saatleri arasında,75.Yıl Sağlık Evi'nde ise hafta içi mesai saatlerinde enjeksiyon, pansuman v.b. hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

 


5-    Ağız Diş Sağlığı Hizmetlerinden nasıl yararlanabiliriz?

Cevap:
341 79 62 ve 353 17 32  numaralı telefonu  arayıp Adalet Sağlık Evi ve 75. Yıl Sağlık Evi'nde hizmet veren Diş Sağlığı Polikliniğimizde hafta içleri mesai saatlerinde ücretsiz muayene, dolgu, diş çekimi, diş taşı temizliği ve çocuklarda koruyucu diş tedavileri (florlama, fissür örtücü gibi) hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

 

6-    Hasta Nakil Hizmetlerinden nasıl yararlanabiliriz?

Cevap:
Bayraklı ilçesinde yürüyemeyecek durumda olan hastalarımızın sağlık kuruluşlarına ve tedavilerinin ardından evlerine nakil hizmetleri için haftanın her günü, 07.00-23.00 saatleri arasında 341 31 31  veya  0 549 744 06 45 numaralı telefonu arayıp hasta nakil hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

 


7-    Cenaze Hizmetlerinden nasıl yararlanabiliriz?

Cevap:
Bayraklı halkının en acı günlerinde onların yanındayız; cenaze işlemleri ve cenaze rapor hizmetleri için 7/24 saat ücretsiz olarak hizmet vermekteyiz. 341 31 31  ve  341 79 62  numaralı telefonu arayarak cenaze hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.


8-    Evde yatalak ve düşkün olan hastamız  için ne yapabiliriz?

Cevap:
Bayraklı ilçesinde ikamet eden yatalak ve düşkün olan hastalarımız için Müdürlüğümüz bünyesinde görevli doktorlarımız tarafından evde hasta ziyareti yapılmaktadır. Bu hizmetimiz için 353 17 32 62 numaralı telefonu arayarak evde hasta ziyareti hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

 

9-    Evde gebe, loğusa, bebek ve yeni doğan bakım eğitiminden nasıl yararlanırız?

Cevap:
Ege Üniversitesi ile birlikte Bayraklı ilçesinde ikamet eden vatandaşlarımız için gebe,loğusa,bebek ve yeni doğan bakım eğitim hizmeti verilmektedir. Bu  hizmetten yararlanmak için 353 17 32 numaralı telefonu arayabilirsiniz.